CAPIO VÅRDCENTRAL BADHOTELLET

08-505 823 00 Järnagatan 16. 151 73 Södertälje Mån-Fre: 08.00 - 17.00
Vi är auktoriserade av Stockholms Läns Landsting för att bedriva hälso- och sjukvård och ge den vård, behandling och rådgivning som bedöms relevant i enlighet med vetenskap och beprövad erfarenhet. Viktigast för oss är att vara till för patienten, det ska genomsyra hela verksamheten.

Bättre Besök

Boka telefontid via webben

Genom att använda vår nya tjänst Bättre Besök kan du ta kontakt med oss dygnet runt. Först får du besvara ett antal frågor om din sökorsak och därefter välja den tid under våra ordinarie telefontider som passar dig bäst att bli uppringd. På så sätt är både du och vi bättre förberedda inför samtalet.

Aktuellt just nu

Välkommen på drop-in för influensavaccinering
Tisdagar 15.00-16.45 fram till 26 februari 2019. 

 

Lista dig online

På 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du enkelt lista dig online (inloggning med e-legitimation, bankID eller genom att beställa ett lösenord). Följ denna länkNär du loggat in i 1177 Vårdguidens e-tjänster bläddrar du i menyn tills du kommer till Vårdval - och sedan välj/ändra vårdval. Du väljer ett geografiskt område och söker upp oss. Sedan genomför du ditt val genom med ett enkelt knapptryck. Hjälpmanual för hur du loggar in.

Lista dig via blankett

Du kan även lista dig hos oss genom att fylla i och skicka in en blankett. Blanketten kan du beställa av oss så postar vi den eller så kan du skriva ut den själv från vår hemsida. Klicka här för beställa en blankett. Om du hellre vill skriva ut den själv hittar du den här: → Listningsblankett för vuxna [pdf]  → Listningsblankett för barn [pdf]

Lista dig i receptionen

Om du kommer förbi oss så kan vår reception även hjälpa dig att lista dig på vårdcentralen.

Öppettider

Måndag - Fredag 8.00-17.00

Telefon: 08 - 505 823 00

Boka telefontid med Bättre Besök

 

 

 

 

 

TOP