CAPIO BVC ÖSMO

08 - 120 664 40 Birkavägen 1, Ösmo Endast tidsbokade besök
Här får du alltid ett gott bemötande och kan känna dig välkommen. Du som nybliven förälder får stöd av vår kunniga personal i allt vad föräldraskapet innebär. Vi följer ert barn hela vägen från födsel till skolstart.

Till oss kan ni alltid vända er för att prata om funderingar, oro eller glädjeämnen som ni upplever med ert barn! I samråd med er bedriver vi vår verksamhet enligt Barnhälsovårdens basprogram, samt efter riktlinjer från Socialstyrelsen. Basprogrammet innehåller bland annat hälsoundersökningar, utvecklingsbedömningar, vaccinationer och läkarbesök.

BVC

Våra tjänster

Ösmo BVC kan erbjuda:

  • Ett första hembesök
  • Bokade besök hos din BVC-sköterska med tid för frågor/stöd
  • Föräldragrupper för både förstföderskor och omföderskor (föräldragrupperna är förlagda på Nynäshamns BVC)
  • Undersökning av barnläkare

Hälsokontroller sker enligt särskilt program vid vissa åldrar, därutöver vid behov. Läkarkontroller och vaccinationer mot ett flertal sjukdomar ingår i detta program. Föräldragrupper anordnas för nyblivna föräldrar, där man får råd och tips samt stöd i föräldrarollen. Vi har tillgång till barnläkare och psykolog vid behov och önskemål. Tidsbeställning i samråd och genom BVC-sköterskan.

Välkommen att kontakta oss!

Telefon: 08-120 664 40

Om vi inte har möjlighet att svara finns röstbrevlåda. Föräldrar kan lämna telefonmedelande med barnets namn och personnummer och det telefonnummer som vi kan nå dem på så ringer vi upp senast nästkommande dag.

Öppet
Tisdagar och onsdagar (endast tidsbokade besök).

Tidsbokning

Du är välkommen att kontakta BVC om det är något du undrar över. Vi tar emot tidsbokade besök. Om vi inte har möjlighet att svara finns röstbrevlåda. Behöver du sjukvårdsrådgivning ringer du 1177. Är ditt ärende akut, ringer du 112!

 

Kontaktinformation
Besöksadress: Ösmo Vårdcentral, Birkavägen 1
Telefon BVC: 08 - 120 664 40
Ösmo vårdcentral (vid brådskande ärenden): 08 - 120 665 00

E-tjänster

1177 E-tjänster

Du kan alltid vända dig till 1177 Vårdguiden för information och tjänster för din hälsa och vård.

Besök 1177.se eller ring 1177 för sjukvårdsrådgivning och allmän information om vården. Öppet dygnet runt.

TOP