ASiH - Avancerad Sjukvård i Hemmet

ASiH står för Avancerad Sjukvård i Hemmet. Det är en vårdform som gör det möjligt att erhålla medicinskt kvalificerad vård i det egna hemmet istället för att vara inlagd på sjukhus. Tillsammans med dig och dina närstående planerar vi vården i hemmet helt efter dina personliga behov och önskemål.

Legevisittens ASiH-verksamheter är mobila och vi har vårt upptagningsområde i stora delar av norra Stockholm (ASiH Norrort) och i hela Norrtälje kommun (ASiH Norrtälje). Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting och Sjukvårds- och omsorgsnämnden i Norrtälje.

Vi bedriver kvalificerad vård i hemmet. En vård där vårt team av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och dietist samarbetar multiprofessionellt.  Dina vårdbehov avgör vilka yrkeskategorier du kommer att möta under din vårdtid. Våra vårdteam har ofta en stark lokal förankring och stor erfarenhet av vård i hemmiljö. Vår ASiH-vård kännetecknas av en helhetssyn på människan. En individuell vårdplan utarbetas efter sociala, psykiska, existentiella och medicinska behov. Vi finns för våra inskrivna patienter dygnet runt, årets alla dagar.

Capio ASiH Norrort

ASiH Norrort är en mobil verksamhet som utgår från våra kontor i Vallentuna, Vinsta och Upplands Väsby. Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting.

Vi tar emot dig som bor i:
Ekerö, Sollentuna, Sundbyberg, Västerort, Stockholm, Bromma, Hässelby, Vällingby, Spånga, Tensta, Rinkeby, Kista, Järfälla, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Sigtuna, Danderyd, Österåker, Täby, Vallentuna och Vaxholm.

Dina behov avgör om ASiH är en lämplig vårdform. Din läkare skriver ut en remiss till ASiH och i samband med det har du möjlighet att välja vårdgivare. Ytterligare information kring det vårdval som då gäller kan du läsa mer om här.

 

Capio ASiH NORRORT

Du kan nå oss dygnet runt.

På nedanstående nummer svarar en sjuksköterska dygnet runt veckans alla dagar och hanterar patientfrågor, platsinformation, in- och utskrivningar, konsultärenden, provsvar m.m.

Generella meddelanden kan du mejla till oss i kontaktformuläret här, eller på asih.norrort@capio.se. Med hänvisning till sekretess hanterar vi inte patientärenden via e-post.

 

Våra lokala kontor

Upplands Väsby-kontoret

Adress: Anton Tamms väg 3, 194 34 Upplands Väsby
Telefon: 010 - 330 49 90
Telefax: 08 - 590 310 30

Vallentuna-kontoret

Adress: Stångberga 25, 186 97 Vallentuna
Telefon: 010 - 330 49 95
Telefax: 08 - 410 444 81

Vinsta-kontoret

Adress: Siktgatan 2, 162 50 Vällingby
Telefon: 010 - 330 49 75
Telefax: 08- 38 0320

ASiHASiH

Capio ASiH Norrort och Norrtälje:


  • Vård till patienten i hemmet dygnet runt, årets alla dagar
  • Multiprofessionella team samarbetar för att ge den bästa vården
  • Upprättar en individuell vårdplan för varje patient

Capio ASiH Norrtälje

ASiH Norrtälje är en mobil verksamhet som utgår från vårt kontor på Campus, Nordrona. Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting och Sjukvårds- och omsorgsnämnden i Norrtälje.

Vi tar emot dig som bor i:
Hela Norrtälje kommun.

Dina behov avgör om ASiH är en lämplig vårdform. Din läkare skriver ut en remiss till ASiH och i samband med det har du möjlighet att välja vårdgivare. Ytterligare information kring det vårdval som då gäller kan du läsa mer om här.

Capio ASiH NORRTÄLJE

Du kan nå oss dygnet runt på 0176-28 31 00.

Vår koordinator svarar på detta nummer måndag till fredag 07:30 - 16:00. Kvällar, nätter och helgdagar når du tjänstgörande sjuksköterska på samma telefonnummer.

Med hänvisning till sekretess hanterar vi inte patientärenden via e-post. Vill du mejla oss (ej patientärenden) kan du använda kontaktformuläret på denna sida.

 

 

Vårt lokala kontor

Norrtälje-kontoret

Adress: Astrid Lindgrens gata 1, 761 46 Norrtälje
Telefon: 0176-28 31 00
Fax: 0176-101 97

TOP