SPSV Stångberga

Remittent tel: 073-518 08 40 Fax: 08-512 371 04 Stångberga 25, Vallentuna

SPSV Stångberga ligger i vacker herrgårdsmiljö mellan Norrtälje och Brottby. Avdelningen är nyrenoverad och omges av vackra grönområden. Vi bedriver specialiserad palliativ slutenvård och har avtal med Stockholms läns landsting. Vi har hög medicinsk kompetens och erbjuder en varm atmosfär för människor i livets slutskede.

Vi använder oss av palliativ vård, att lindra smärta - kroppslig och själslig - att ge kärlek och omtanke, och att låta patienten bevara integritet och värdighet, där patienten får leva ett så bra återstående liv som möjligt.

Här tar vi emot patienter från hela Stockholms län. Läkarremiss erfordras. Vår ambition är att alla patienter ska uppleva trygghet, få ett personligt bemötande och känna sig respekterade, i en lugn och harmonisk vårdmiljö.

Vi erbjuder


 • En vacker herrgårdsmiljö med fin natur och grönområden
 • Patientrum (enkelrum) med egen dusch och toalett
 • En lugn och harmonisk vårdmiljö
 • Fria besökstider för närstående
 • Möjlighet för närstående att sova över

 

  • Våra patientrum
   I rummet finns säng, sängbord, en bäddsoffa, en fåtölj, bord och stolar. TV finns i alla rum. Från sängen kan du blicka ut över naturomgivningarna utanför. Önskar du att ta med några personliga tillhörigheter så som mindre möbler, tavlor och lampor går det också bra.
  • Besök
   Besökstiderna är fria och dina närstående kan vara på besök så ofta de vill och önskar. Närstående kan både köpa mat och äta tillsammans med dig och även sova över. Vid övernattning får närstående gärna ta med egna sängkläder till bäddsoffan.
  • Mat och dryck
   Frukost serveras från 08.30
   Lunch serveras från 13.00
   Kvällsmat serveras från 18.00
   Önskar ni att äta på annan tid är det bara att meddela personalen. Om du som anhörig vill beställa frukost, lunch eller kvällsmat, vänligen meddela detta en dag innan. Innan helg är sista beställningsdag torsdag.
  • Kläder och tvätt
   Som patient har du dina egna kläder. Du ombesörjer själv att dina privata kläder blir tvättade. Ta även med toalettartiklar och inneskor.
  • Husdjur
   Husdjur är välkomna på kortare besök. Tala med personalen om detta innan.

KONTAKT

Remittent telefon
: 073-518 08 40
Fax: 08-512 371 04
Remisser tas emot i TakeCare, genom fax eller via remittenttelefon.

Adress
SPSV Stångberga
Stångberga 25
186 97 Vallentuna

Avdelning 1
08-514 514 01

Avdelning 2
08-514 514 02

Hitta till SPSV Stångberga
Klicka på den här länken eller på kartan nedan, där SPSV Stångberga är utpekat. I anslutning till huset finns gratis parkering.

TOP